Jojobový olej Zobrazit větší

Jojobový olej

Nový produkt

Čistý Jojobový olej, lisovaný za studena.

Čistý přírodní produkt.

Více informací

298,00 Kč

Přidat na seznam přání

Více informací

Jedná se o olej získávaný lisováním bílých jadérek simondsie čínské neboli jojoby čínské, jinak známé rovněž jako pouštní ořech. Jojobový olej je z čistě chemického hlediska kapalný vosk nikoli olej, přesto jej nazýváme olejem. Díky svému chemickému složení prakticky nežlukne, při správném skladování je jeho trvanlivost téměř neomezená a dá se využívat pro konzervaci kosmetiky. Olej je čirý, bez zápachu a vyznačuje se skvělou vstřebatelností.

Olej se mi skvěle osvědčuje v kondicionéru na koženou obuv. Pomáhá krém stabilizovat, zvyšuje odolnost vůči plísni a skvěle penetruje do usně a poskytuje ji potřebné mazání.

Surovina je použita u těchto produktů:

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Jojobový olej

Jojobový olej

Čistý Jojobový olej, lisovaný za studena.

Čistý přírodní produkt.